Over ons

Na jarenlang werkzaam te zijn geweest in de werkplek-ergonomie en het intensief bedrijven van duursport, is geleidelijk aan, op basis van (eigen) ervaring, een visie ontstaan, die ik zelf “traction control” ben gaan noemen. Deze visie ligt aan de basis van Euro-Ergonomics. Achter de coulissen van dit bedrijf word ik met raad en daad bijgestaan door een groepje enthousiaste “volgelingen”, die met de dag enthousiaster worden, maar ook hun “omgeving “infecteren” met hun positieve ervaringen met traction control.

Velen kennen mij nog uit de tijd, dat ik als werkplekspecialist werkzaam was bij Kuhl Ergonomie BV. In 2012 begon ik met mijn ergonomisch adviesbureau Trea Kuhl Ergo-Coach, dat zeker niet ophoudt te bestaan.

logo trea kuhl ergo coach

Met Euro-Ergonomics slaan wij een weg in, waarbij geselecteerde producten en speciaal ontwikkelde diensten, uw wervels laten “ademen”.

Uw levenskwaliteit zal merkbaar toenemen. Zo ook uw productiviteit. Wij staan voor:

Every day perform the fittest

 

Euro-Ergonomics is officieel distributeur voor:

Mastercare Inversiebanken voor het gebied Nederland en Duitsland

Ergositter voor geheel West-Europa

Wij zoeken dealers voor deze producten. Heeft u affiniteit met ergonomie, fysiotherapie of welzijn, neem dan eens vrijblijvend contact met ons op.